SCHRIJFCURSUS

U hebt iets met taal, schrijft wel eens een verhaal of een gedicht. Het lijkt u leuk daar verdieping of variatie in aan te brengen. Misschien schrijft u nog niet, maar wilt u het een keer proberen, kijken of iets voor u is. Mogelijk overweegt u al langer om uw levensverhaal te schrijven, maar weet u niet zo goed waar u moet beginnen. Susan Konst geeft schrijfcursussen in kleine groepen en schrijfondersteuning, ook individueel.

  • Een kennismakingscursus van drie lessen. Cursisten kunnen nagaan of creatief schrijven iets voor hen is. Data: 7 oktober WORKSHOP bibliotheek Joure (zie agenda van de bieb), 21 oktober, 4 en 18 november van 19.30 tot 21.30. 

  • ​Een cursus autobiografisch schrijven van zes lessen waarin deelnemers aan de slag gaan met het schrijven van hun levensverhaal. Start januari/februari 2021

  • Individuele schrijfondersteuning, keuze uit de volgende opties:

- ​lezen en commentaar krijgen op door u geschreven verhalen en gedichten.

- opdrachten ontvangen voor het verbeteren van uw schrijftechniek.

- lezen en feedback krijgen op het door uzelf geschreven levensverhaal.

- uitgebreide begeleiding bij het schrijven van uw levensverhaal. U krijgt per fase (dat zijn er vijf) vragen en opdrachten waarmee u zelf aan de slag gaat. Als u klaar bent met een fase, stuurt u de tekst op waarna ik het lees. U krijgt feedback over wat er goed is aan uw tekst, maar ook tips ter verbetering.   

Joure

© 2019 - Crebis

  • Facebook Social Icon